sâmbătă, 23 ianuarie 2016

PROIECTIA PIESEI DE TEATRU LUMINA SF. ANDREI LA BISERICA SF. PANTELIMON

Departamentul pentru copii si tineret ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON a organizat duminica, 24 ianuarie 2016, dupa Sfanta Liturghie, premiera proiectiei piesei de teatru LUMINCA SFANTULUI ANDREI la biserica Sf. Pantelimon-Foisorul de Foc din Bucuresti cu ocazia implinirii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române (24 ianuarie 1859)

Piesa de teatru dedicata Sf. Ap. Andrei, Ocrotitorul Romaniei, a fost scrisa de pr. Teleanu Bogdan si pusa in scena de elevii clasei a III-a A de la Scoala Gimnaziala 'Maica Domnului' din Bucuresti sub coordonarea doamnei invatator Daniela Ignat cu scopul de a atrage atentia asupra unor cazuri sociale din parohie care necesita atentie din partea comunitatii. 

Acesta a fost primul pas dintr-o actiune mai ampla care face parte din proiectul parohial DIN MILA SFANTULUI PANTELIMON cu care Departamentul pentru copii si tineret ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON doreste sa se prezinte la concursul national bisericesc "Biserica si Scoala din sufletul meu". 

Urmatoarea etapa o constituie proiectia piesei de teatru in cadrul orei de religie de la clasa a III-A, ocazie cu care Biserica si Scoala se vor implica concret in ajutorarea cazurilor sociale semnalate.  

ARHIVA FOTO:









Niciun comentariu: