duminică, 31 mai 2015

Copii isi doresc sa fie utili si sa se integreze programului bisericesc de la biserica Sfantul Pantelimon-Foisorul de Foc

Duminica, 31 mai 2015, dupa Sfanta Liturghie, Departamentul pentru copii si tineret ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON a organizat programul misionar-catehetic "Suferinta ca recuperare a inocentei copilariei" care a cuprins expozitia icoanelor pictate pe lemn cu chipul Sf. M. Mc. si Tamaduitor Patelimon in cadrul Atelierului faptelor bune si punerea in scena a piesei de teatru dedicata aceluiasi sfant, ocrotitor al parohiei Sfantul Pantelimon-Foisorul de Foc. De asemenea, din program a mai facut parte un targ cu copii ale icoanelor cu chipul Sfantului Pantelimon pentru sustinerea activitatile desfasurate de Departamentul ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON in favoarea persoanelor aflate in dificultate.

De notat este entuziasmul copiilor si angajamentul misionar al tinerilor care si-au desfasurat programul cu multa responsabilitate si insufletire, lucru remarcat de toti cei prezenti. Acesta atitudine a copiilor a izvorat din dorinta de a fi cat mai activi si de a contribui si ei, in felul lor, la programul bisericesc dedicat sarbatorii Pogorarii Duhului Sfant. Adultii au imbratisat initiativa copiilor si tinerilor si i-au rasplatit pe masura, amintindu-si mai ales faptul ca programul a fost realizat in contextul sarbatorii de 1 iunie - Ziua copiilor.  






























VIDEO.


Niciun comentariu: