joi, 31 iulie 2014

Lansarea catalogului expozitiei MILOSTENIA CA JERTFA DE SINE

Duminica, 3 august 2014, orele 12.00, la biserica Sf. Pantelimon - Foişorul de Foc din Bucureşti va avea loc lansarea catalogului expoziţiei de pictură pe sticlă intitulat MILOSTENIA CA JERTFĂ DE SINE.

Catalogul, dedicat Anului comemorativ al Sfinţilor brâncoveni în Patriarhia Română, este destinat copiilor care participă la Şcoala de duminică "Hristos împărtăşit copiilor" cu scopul de a-i familiariza pe copii cu proiectele de tip ATENEU PAROHIAL desfăşurate la parohia Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc.

În plus, lansarea îşi propune să atragă atenţia asupra iniţiativei catehetice CARTEA DIN BLOG, reunind în paginile ei principale imagini însoţite de text publicate pe blogul ATENEU PAROHIAL, dedicat proiectelor de lucru cu copiii de la parohia Sf. Pantelimon - Foişorul de Foc.
Evenimentul precede lansării cărţii "Ateneu Brâncovenesc" şi vizionarii trailer-ului piesei de teatru "Sfântul Vodă Brâncoveanu".

REVISTA PRESEI: 
1.  Lansarea catalogului expoziţiei Milostenia ca jertfă de sine, Cotidianul ZIARUL LUMINA, 2 august 2014


Biserica „Sfântul Pantelimon“ - Foişorul de Foc din Bucureşti va găzdui duminica aceasta un eveniment important pentru comunitate, dar mai ales pentru copiii din parohie, respectiv lansarea catalogului expoziţiei de pictură pe sticlă intitulat „Milostenia ca jertfă de sine“. 

Evenimentul va avea loc duminică, imediat după ce preoţii bisericii vor săvârşi Sfânta Liturghie. Catalogul, dedicat Anului comemorativ al Sfinţilor Brâncoveni în Patriarhia Română, este destinat copiilor care participă la Şcoala de duminică „Hristos împărtăşit copiilor“ cu scopul de a-i familiariza pe aceştia cu proiectele de tip ateneu parohial desfăşurate la Parohia “Sfântul Pantelimon“ - Foişorul de Foc. 

 „Lansarea îşi propune să atragă atenţia asupra iniţiativei catehetice «Cartea din blog», reunind în paginile ei principale imagini însoţite de text publicate pe blogul «Ateneu parohial», dedicat proiectelor de lucru cu copiii de la Parohia «Sfântul Pantelimon» - Foişorul de Foc“, a declarat părintele Bogdan Aurel Teleanu, preot slujitor la biserica bucureşteană „Sfântul Pantelimon“ şi coordonatorul proiectului.

Evenimentul precedă lansării din data de 27 august 2014 a cărţii „Ateneu Brâncovenesc“ şi vizionării trailerului piesei de teatru „Sfântul Vodă Brâncoveanu“.
2. Lansarea catalogului expoziţiei Milostenia ca jertfă de sine, Agentia de presa BASILICA, 2 august 2014:
Biserica „Sfântul Pantelimon“ - Foişorul de Foc din Bucureşti va găzdui duminica aceasta un eveniment important pentru comunitate, dar mai ales pentru copiii din parohie, respectiv lansarea catalogului expoziţiei de pictură pe sticlă intitulat „Milostenia ca jertfă de sine“. 

Evenimentul va avea loc duminică, imediat după ce preoţii bisericii vor săvârşi Sfânta Liturghie, informează Ziarul Lumina. 

Catalogul, dedicat Anului comemorativ al Sfinţilor Brâncoveni în Patriarhia Română, este destinat copiilor care participă la Şcoala de duminică „Hristos împărtăşit copiilor“ cu scopul de a-i familiariza pe aceştia cu proiectele de tip ateneu parohial desfăşurate la Parohia “Sfântul Pantelimon“ - Foişorul de Foc.

Lansarea îşi propune să atragă atenţia asupra iniţiativei catehetice «Cartea din blog», reunind în paginile ei principale imagini însoţite de text publicate pe blogul «Ateneu parohial», dedicat proiectelor de lucru cu copiii de la Parohia «Sfântul Pantelimon» - Foişorul de Foc“, a declarat părintele Bogdan Aurel Teleanu, preot slujitor la biserica bucureşteană „Sfântul Pantelimon“ şi coordonatorul proiectului. Evenimentul precedă lansării din data de 27 august 2014 a cărţii „Ateneu Brâncovenesc“ şi vizionării trailerului piesei de teatru „Sfântul Vodă Brâncoveanu“.

Niciun comentariu: