duminică, 15 iunie 2014

PELERINAJ BRÂNCOVENESC, 31 mai 2014, reportaj TVR (UNIVERSUL CREDINŢEI)

Postul de televiziune TVR a difuzat duminica, 15 iunie 2014, orele 7.45, în cadrul emisiunii UNIVERSUL CREDINŢEI, reportajul "Pelerin de-o zi" care cuprinde rezumatul pelerinajului întreprins de membrii proiectului "Ateneu brâncovenesc 2014" la mânăstirile Horezu, Dintr-un lemn, Bistriţa, Curtea de Argeş care au legătură cu personalitatea Sfântului Domnitor Martir Constantin Brâncoveanu. 

Ulterior, tot duminica, 15 iunie 2014, orele 12.00, reportajul "Pelerin de-o zi" a fost proiectat în biserica Sfântul Pantelimon - Foişorul de Foc spre bucuria copiilor şi părinţilor lor care au rămas după Sfânta Liturghie la Şcoala de duminică care a marcat începutul vacanţei de vară. Cu acest prilej a fost anunţat titlul următorului proiect parohial, denumit ATENEU BIZANATIN.

Dorim ca şi pe această cale să mulţumim membrilor asociaţiei "Lumina Sfântului Andrei" care au făcut cadou membrilor programului "Ateneu brâncovenesc" acest pelerinaj, precum şi minunata şi gustoasa masă de prânz de la mănăstirea Dintr-un lemn. În egală măsură suntem recunoscători Agenţiei de pelerinaje BASILICA TRAVEL a Patriarhiei Române care ne-au oferit condiţii excelente pentru a un pelerinaj ideal.

Niciun comentariu: