vineri, 2 mai 2014

Avanpremiera piesei de teatru religios SFANTUL VODA BRANCOVEANU

Duminica, 4 mai 2014, ora 11.30, in cadrul comunitatii parohiale de la biserica Sf. Pantelimon-Foisorul de Foc din Bucuresti a avut loc avanpremiera piesei de teatru religios "Sfantul Voda Brancoveanu" dupa un scenariu de pr. Teleanu Bogdan-Aurel in interpretarea trupei de teatru ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON. Pentru publicul larg, sceneta "Sfantul Voda Brancoveanu" va fi difuzata in premiera pe postul Radio TRINITAS al Patriarhiei Romane, luni, 5 mai 2014, orele 20.05, in cadrul emisiunii "Bucuria povestilor". De asemenea, in mediul virtual, cei interesati pot gasi piesa de teatru religios la adresa urmatoare:

http://ateneulsfantuluipantelimon.blogspot.ro/2014/05/prelansarea-piesei-de-teatru-religios.html 

Evenimentul face parte din proiectul parohial ATENEU BRANOVENESC dedicat anului comemorativ al "Sfintilor Martiri Brancoveni" si include totodata si lansarea in spatiul virtual a expozitiei de icoane pe sticla dedicata marelui voievod roman de catre membrii Scolii de duminica din cadrul programului ATENEU PARHIAL. 

La realizarea acestei piese de teatru au avut o contributie majora diac. Mircea Toma (regie si montaj), precum si actorii George Paul Avram si Costel Bojoc.


ARHIVA MEDIA:
Duminica, 4 mai 2014, în cadrul comunităţii parohiale de la biserica Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti a avut loc avanpremiera piesei de teatru religios “Sfântul Vodă Brâncoveanu” dupa un scenariu de pr. Teleanu Bogdan-Aurel în interpretarea trupei de teatru Ateneul Sfântului Pantelimon. Pentru publicul larg, sceneta “Sfântul Vodă Brâncoveanu” va fi difuzată în premieră pe postul Radio Trinitas al Patriarhiei Române, luni, 5 mai 2014, orele 20.05, în cadrul emisiunii “Bucuria poveştilor”. Evenimentul face parte din proiectul parohial Ateneu Brâncovenesc dedicat anului comemorativ al “Sfinţilor Martiri Brâncoveni” şi include totodată şi lansarea în spaţiul virtual a expoziţiei de icoane pe sticlă dedicată marelui voievod român de către membrii Şcolii de duminică din cadrul programului Ateneu Parhial. La realizarea acestei piese de teatru au avut o contribuţie majoră diac. Mircea Toma (regie şi montaj), precum şi actorii George Paul Avram şi Costel Bojoc.

Niciun comentariu: