duminică, 16 februarie 2014

16 februarie 2014: ASMB 3

Cuvinte cheie 16 februarie 2014: Atelierul "Sf. Martiri Brancoveni" 3, profesoara Anamirela Anghel, preot Gheorghiță Burlănescu, parohul bisericii Popa Rusu, actorul Costel Bojoc

 Duminica, 16 februarie 2014, la parohia Sf. Pantelimon - Foisorul de Foc din Bucuresti, in cadrul Scolii de duminica, sub coordonarea doamnei profesor ANAMIRELA ANGHEL a avut loc cel de-al treilea atelier de pictura pe sticla sub numele de "Ateneul Sfintilor Martiri Brancoveni 3" (ASMB 3) din cadrul programului "Hristos impartasit copiilor".

In cadrul celui de-al treilea atelier Ateneul Sf. Martiri Brancoveni a fost invitat parintele Gheorghiţă Burlănescu, parohul bisericii POPA RUSU care le-a vorbit copiilor despre sfinţenia vieţii domnitorului Constantin Brâncoveanu. Cu acest prilej, parintele Gheorghiţă Burlănescu a lanasat invitatia ca lucrarile realizate de copiii la parohia Sf. Pantelimon - Foisorul de Foc sa fie expuse şi în parohia pe care o reprezinta. 

O prezenta inedită a fost actorul COSTEL BOJOC, unul dintre pionierii stand-up-ului românesc, sub coordonarea căruia membrii trupei de teatru "Ateneul Sf. Pantelimon" au continuat pregătirile pentru noua piesa de teatru dedicata Anului comemorativ al Sfintilor Brancoveni. Binecunscutul interpret de stand-up comedy i-a îndrumat pe copii, sfatuindu-i ca să-şi interpreteze cu naturaleţe rolurile, dar după o binecunoastere a personajului pe care il interpretează, după cum îi sfătuise şi actorului Paul Avram. Prezenta domnului Costel Bojc a fost cu atat mai oportuna cu cat este mai apropiat de vârsta copiilor şi ne-a promis că o să mai vină şi duminica următoare ca să-i cunoască pe toţi interpreţii scenetei de teatru dedicată vieţii Sf. Constantin Brâncoveanu.

Precizăm că acest proiect beneficiază de sprijinul financiar al firmei FAIR FINANCIAL CONSULTING S.R.L., reprezentată de dl. director general Daniel Niţulescu, şi a doamnei Virginia Sorescu, o mai veche cunoştinţă a copiilor care în anul 2012 au interpretat o piesă de teatru compusă de tatăl domniei sale, col. magistrat Ioan N. Diniu.





























Niciun comentariu: